Gå direkt till innehållet

Vill du dela ett material som fungerar särskilt bra i klassrummet?

Börja med att kontakta redaktörerna för Malmö delar här så vi får ta del av din idé och tanke. För att det ska bli så lite arbete som möjligt för dig som bidrar till det kollegiala lärandet lägger vi in ditt material i resursen och redigerar även texten om du vill. Det räcker alltså att du skickar ditt material i ett vanligt word dokument.

För att kunna bidra med material på Malmö delar måste du ha ett @skola.malmo.se-konto. När vi har lagt in ditt material ber vi dig logga in för att läsa igenom och se att det ser ut som du har tänkt dig. Antingen återkommer du till oss med önskemål om ändringar eller så godkänner du och materialet publiceras på Malmö Delar med din profil samt namn och skola.

Följ nedanstående steg för att komma in till plattformens baksida där du läser igenom och godkänner ditt material:

 

  1. Gå upp i adressfältet och lägg sedan till /login: https://malmodelar.malmo.se/login
  2. Logga in med din @skola.malmo.se
  3. En mörkgrå remsa ovanför den svarta med Malmö stad visar att du nu är inloggad. Tryck på Malmö delar- en didaktisk resurs och så kommer du till plattformens baksida där du lägger upp ditt material.

 

Vill du ha en introduktion till Malmö delar kan du titta på följande film som ger dig en kortfattad introduktion. Vill du själv lägga in materialet på plats visar filmen även hur men kontakta först oss här så har vi en dialog och vi vet att ditt arbete är på väg in.